Tømrerarbejde i Hillerød

Chr. Hansen & Søn

Alsidige tømrerarbejde og snedkeropgaver i Hillerød

I Hillerød og omegn

Jeg arbejder især for private, men det kan også være for virksomheder og offentlige institutioner. Jeg laver både små og mellemstore tømrerarbejde og snedkeropgaver i Hillerød og omegn. Derudover laver jeg forskellige former for montering, udskiftning og renovering af blandt andet vinduer, gulve og hegn. Jeg har endvidere mange opgaver som snedker i forbindelse med møbler, inventar og legeredskaber.

Nedenfor kan du læse mere om nogle af de ydelser, jeg kan tilbyde at hjælpe med. Har du nogle spørgsmål, eller står du inde med en tømrer- eller snedkeropgave, du gerne vil have hjælp til, er du velkommen til at kontakte mig for at høre mere om dine muligheder. 

Reparationer

Skal du have repareret noget, er du kommet til det helt rigtige sted! Jeg har over 50 års erfaring med forskellige slags reparationer, og jeg står altid klar med nogle gode priser. Inden for en vis størrelsesskala kan jeg hjælpe med alt – lige fra at reparere møbler, inventar og legeredskaber til reparation og vedligeholdelse af døre, vinduer og gulve.

Renovering

Er der aspekter i din bygning, der trænger til at blive renoveret, er det værd at tage fat i mig. Jeg har mange års erfaring med renovering af private boliger, offentlige bygninger og boligblokke inden for en vis størrelse. Kontakt mig gerne for at få et uforpligtende tilbud og en snak om dine muligheder inden for den gældende renoveringsopgave. 

Udskiftning af døre og vinduer

​Aktuelt udfører jeg adskillige opgaver i forbindelse med udskiftning af vinduer og døre med moderne og energivenlige elementer. Det er populært at få lavet alle former for energioptimering, og det vil ofte være en god forretning med udskiftning af vinduer og døre, hvis de ikke har været udskiftet siden 70’erne. Jeg står klar til at drøfte mulighederne ved udskiftning af vinduer og døre.​

Isolering

Den rette isolering er vigtig i dit hus, så du ikke får en høj, unødvendig varmeregning. Varmen stiger som bekendt op, så en stor del forsvinder op gennem tag og loft, hvis det ikke er isoleret ordentligt. Jeg står til rådighed inden for mindre isoleringsopgaver, bl.a. loftisolering og vægisolering, samt god og kyndig rådgivning, så du er sikret, at dit hus er godt isoleret. 

Uforpligtende tilbud

Tag kontakt i dag

​Kontakt din lokale snedker og tømrer, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på reparation, udskiftning eller byggeri. Du kan ringe til mig på telefon 45 80 73 12, eller du kan skrive til mig på info@chr-s.dk. Jeg står klar til en uforpligtende snak om dine muligheder.