Om Chr. Hansen & Søn

Snedker og tømrer

Over 50 års erfaring som tømrermester i Hillerød

Snedker og tømrer i Hillerød

Chr. Hansen & Søn er den lokale snedker og tømrermester i Hillerød Kommune, nær Gentofte og Søllerød. Tømrerfirmaet drives af tømrermester Niels Hansen, der har over 50 års erfaring som snedker og tømrer.

Tømrermester Niels Hansen er samtidig tredje generation i virksomheden, der er fra 1915 og altså er over hundrede år gammel. Dermed er du sikret professionel rådgivning samt et veludført arbejde.

Mit store fokus på godt håndværk og god service gør, at du altid får et færdigt resultat af høj kvalitet, som både er flot og funktionelt i mange år frem. Jeg udfører mange forskellige slags opgaver inden for en vis størrelsesorden, hvor jeg vægter en god dialog med kunden højt.

Du er altid velkommen til at henvende dig, hvis du har brug for en snedker og tømrer til noget byggeri eller renovering. Jeg drøfter gerne mulighederne, ligesom jeg gerne giver råd og vejledning. Jeg lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi i samarbejde finder frem til de bedste løsninger for dig.

Uforpligtende tilbud

TAG KONTAKT I DAG

​Kontakt din lokale snedker og tømrer, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på reparation, udskiftning eller byggeri. Du kan ringe til mig på telefon 45 80 73 12, eller du kan skrive til mig på info@chr-s.dk. Jeg står klar til en uforpligtende snak om dine muligheder.

Mange års erfaring

Høj kvalitet og service

Med over 50 års erfaring som snedker og tømrer kan jeg hjælpe med mange forskellige slags opgaver. Jeg arbejder især for private, men det kan også være for virksomheder og offentlige institutioner. Jeg laver både små og mellemstore reparationsopgaver.

Derudover laver jeg forskellige former for montering, udskiftning og renovering af blandt andet vinduer, gulve og hegn. Jeg har endvidere mange opgaver som snedker i forbindelse med møbler, inventar og legeredskaber.

Din lokale snedker og tømrer
Arbejde i Hillerød og omegn

Få et tilbud fra din lokale tømrer og snedker

Få et uforpligtende tilbud

​Kontakt din lokale snedker og tømrer, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på reparation, udskiftning eller byggeri.
Du kan ringe til mig på telefon 45 80 73 12, eller du kan skrive til mig på info@chr-s.dk.