Ring til os

45 80 73 12​

Skriv til os

info@chr-s.dk

Udskiftning af vinduer og døre i boliger​

Hos Chr. Hansen & Søn i Hillerød Kommune nær Søllerød og Gentofte har jeg hundrede års erfaring med udskiftning af vinduer og døre i private boliger. Der er sket meget i disse hundrede år, og i dag udfører vi udskiftning af vinduer og døre med moderne og energivenlige elementer.

Fordelagtigt med energivenlig udskiftning af vinduer og døre

​Gamle forsatsvinduer og termoruder kan medføre både kuldebroer og træk. Dertil kommer, at de ikke holder på varmen. Det kan føre til et dårligt indeklima og en høj varmeregning. 

I visse tilfælde kan det være fordelagtigt at renovere de gamle vindueselementer, men ofte kan det bedre svare sig at få nogle moderne, energivenlige og vedligeholdelsesfrie elementer. Vi drøfter gerne de forskellige muligheder ved udskiftning af vinduer og døre.​

Der er mange muligheder ved udskiftning af vinduer og døre, og det gælder design, materialer og producenter, men det er populært at vælge alu-træ, hvor der er træ indvendigt og vedligeholdelsesfrit aluminium udvendigt. 

Dertil kommer en moderne energirude, som ikke kan sammenlignes med de tidligere termoruder. Vi lægger altid vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi i samråd med kunderne finder de bedste løsninger.

Kontakt os for at få et tilbud på nye elementer

​Få en pris på udskiftning af vinduer og døre. Du kan altid ringe og få et uforpligtende tilbud. Du kan ringe på telefon 45 80 73 12 for at aftale nærmere eller at aftale en uforpligtende besigtigelse, eller du kan skrive til info@chr-s.dk.

Få et gratis tilbud!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVEM ER VI?

CHR.HANSEN & SØN V/ NIELS HANSEN

CVR: 19110184

KONTAKT OS

​Telefon: 45 80 73 12

E-mail: info@chr-s.dk

FIND VEJ

Strøvej 54 B

3320 Skævinge